SZOBÁK

KISBALATON szoba

2 szimpla ágy (összetolható) közös fürdőszoba
kisBalaton szobaKertre néző, napsugárral és madárcsicsergéssel ébredős szoba. A kék-fehér matrózcsíkos enteriőrben két szimpla ágy szolgálja a kényelmet, melyek igény esetén franciaággyá összetolhatók. Közös fürdőszoba és WC használattal.

 

RÉVFÜLÖP szoba

1 franciaágy közös fürdőszoba
RÉVFÜLÖP szobaKertre néző szoba, napsugárral és madárcsicsergéssel ébredős. Két szimpla ágya igény esetén franciaággyá alakíthatók. A 120 éves kőfal és a régi Balatont idéző fotók teszik teljessé az élményt. Közös fürdőszoba és WC használattal.

 

HACIENDA szoba

1 franciaágy közös fürdőszoba
HACIENDA szobaUtca felé néző nagy ablakos, tágas szoba 2 személyes franciaággyal. Közös fürdőszoba és WC használattal.
A Baldachinos szobával igény szerint összenyitható.

 

BALDACHINOS szoba

1 franciágy, 1 kanapéágy közös fürdőszoba
BALDACHINOS szobaA legromantikusabb szobánk ablakai az utca felé néznek, a tágas térben egy 2 személyes franciaágy és egy kinyitható kanapéágy akár egy 4 fős családot is befogad (6 év alatti gyerekekkel). Közös fürdőszoba és WC használattal.
A Hacienda szobával igény szerint összenyitható

 

TISZTA szoba

2 szimpla ágy (nem összetolható) közös fürdőszoba
TISZTA szobaUtca felé néző szoba két különálló ónémet ággyal. Nevét a parasztházak utcafronti szobájáról kapta, ahol szépen vetett ágyak és a család legértékesebb bútorai kaptak helyet s főleg ünnepi alkalmakkor használták. Közös fürdőszoba és WC használattal.

 

NAGYBALATON szoba

1 franciaágy, 1 kanapéágy közös fürdőszoba
NAGYBALATON  szobaUtca felé néző világos szoba, melyhez egy tágas előszoba is társul. A szobában 2 személyes franciaágy, a hozzá tartozó előszobában 2 személyes kinyitható kanapéágy található, így kisgyerekes családoknak ideális. Közös fürdőszoba és WC használattal.

 
Szobák elrendezése

Káli44 Vendégház • Révfülöp